Ballonvaart boeken

Wilt u een ballonvaart boeken of wilt u meer informatie omtrent een ballonvaart?
Vult u dan onderstaand formulier in. Na ontvangst zal onze piloot persoonlijk contact met u opnemen om alle details te bespreken.
U kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks bellen op nummer 0598-613 686
Onze vaste startplaats is Veendam (Borgerswold). De mogelijkheid bestaat dat wij in verband met de windrichting moeten uitwijken naar een startveld in een andere plaats. Boekt u voor één vaart een "volle" mand (4 personen), dan zullen we doorgaans proberen te starten in de plaats van uw keuze.

Voor het verzenden dient u de code onderaan het formulier in te toetsen in het tekstvak eronder. Dit ter voorkoming van spam.

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3
* Vereiste informatie.
Maak een keuze *
Aanvraag informatie
Een ballonvaart boeken
Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Mobiel
E-mail *
Gewenste vaardatum Geef hier aan wanneer u bij voorkeur wilt ballonvaren. Wij proberen hier rekening mee te houden, maar kunnen helaas om verschillende redenen niet garanderen dat u op de gewenste datum daadwerkelijk kunt ballonvaren.
Aantal passagiers Hier geeft u aan voor hoeveel personen u een ballonvaart wilt boeken. Wij varen met maximaal 5 passagiers tegelijk.
Gewenste startplaats Normaliter starten wij in Veendam en omgeving.<br/>Als u een "mandje vol" boekt (d.w.z. 5 personen) kunnen wij ook naar u toe komen, mits er een geschikte startlocatie in de buurt is.
Vragen of opmerkingen